Lilla Edets kommun

Beskrivning

På grund av sjukdomen Covid-19 har vi behov av medarbetare i våra verksamheter. Lilla Edets kommun söker därför nya kollegor som vill göra nytta med kort varsel, både för längre och kortare uppdrag. Även du som redan arbetar i Lilla Edets kommun och vill göra en samhällsviktig insats kan anmäla ditt intresse.

Vi söker i första hand dig som har kompetens och erfarenhet som kan användas inom vård och omsorg, men också inom verksamheter som hanterar renhållning, kost, skola samt barnomsorg. Även du som inte har några förkunskaper eller utbildningar inom dessa områden är välkommen att ansöka! 

Vi förväntar oss att du är ansvarstagande, intresserad av människor och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att introduceras för den verksamhet du ska arbeta i och erbjudas nödvändiga utbildningar. Vid anställning erbjuds du timlön i enlighet med kollektivavtal.

OBS! Är du intresserad av att arbeta inom vård och omsorg är du varmt välkommen att ansöka till vår sommarannons där vi söker 100 sommar- och timvikarier! Detta gör du genom att klicka på den här länken: 100 lediga sommartjänster, Lilla Edets kommun.

Vill du vara med och bidra med din kompetens? Sök idag!

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Lilla Edet
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/21
Kontakt
  • Amelie Einarsson, amelie.einarsson@lillaedet.se
Publicerat 2020-03-23

Tillbaka till lediga jobb